web tasarım whatsapp iletişim

Bir marka için en iyi strateji...

  • MARIPOSA RESTORANT
  • RESTORAN REKLAM

2022'nin REKLAM AJANSI

Beykoz Acarloft binasında funloft eğlence merkezi yanında bulunan Mariposa Restorant baılı reklam çalışmalarında ödüllü reklam ajansımızı tercih etti.

        Eğlence arasında soluklanmak isteyenlerin yansıra, herkese hitap eden nefis tatları, kusursuz hizmetiyle Mariposa



         Mariposa Beykoz Acarloft’ta bulunan bir restoran işletmesidir. Funloft eğlence merkezinin hemen yanında bulunan bu işletmenin reklam çalışmalarındaki tercihi reklam ajansımız oldu. Firma yöneticisiyle yaptığımız görüşmeler sonrasında Mariposa’nın tarzının menü, broşür, cephe kaplamalarda yansıtılması istenildi.



         Mariposa iç dizaynından esinlenerek hazırlamış olduğumuz menü, broşür, asansör kaplama ve poster çalışmaları firma yetkilisi tarafından çok beğenildi.



         Canlı Tasarım Reklam Ajansı olarak, yaptığımız tüm çalışmalarda önceliğimiz firmanın kurumsal çizgisinden sapmadan hedef kitleyi de göz önünde bulundurarak müşteri memnuniyeti sağlamaktır. Broşür, katalog, kartvizit, cephe kaplama gibi tüm reklam çözümlerinde yanınızda olan reklam ajansımız işin sadece tasarım kısmında değil baskı ve uygulamasına kadar iş takibini yapan bir organizasyondur.



         Canlı Tasarım Reklam Ajansı olarak başta İstanbul olmak üzere bir çok şehirde, bir çok restoran, hotel ve cafe işletimlerine çalışmalar hazırladık. Sizde müşteri kitlenize hitap reklam çalışmalarımızdan yararlanmak isterseniz hemen arayın…



PAYLAŞ