web tasarım whatsapp iletişim

Bir marka için en iyi strateji...

  • WEB SİTE
  • YÖNETİM PANELLİ
  • SEO UYUMLU
  • MOBİL UYUMLU

CENTURY21 İMZA YAYINDA!

Century21 İmza Kurumsal Web Site Çalışmaları Tamamlandı.


         Century 21, 2014 yılında bağımsız araştırma şirketi tarafından yapılan çalışmaya göre yeniden Dünya da en çok bilinen Emlak Bayilik Sistemi Markası seçilmiştir. Bu pozisyonunu 1999 yılından beri korumaktadır.

        Kapsamlı eğitim, yönetim, iş idaresi ve pazarlama gibi konulardaki destekleriyle dünyada 78 ülkede, 6.900'ü aşkın bağımsız ofis ve 101.000 den fazla danışman kapasitesine sahiptir.E-pazarlama alanında lider olarak bilinmekte olup pek çok ödüle layık görülmüştür.

        Deneyimli, vizyonu geniş, kendine güvenen bir yönetim, sahip olduğu entelektüel sermaye ve güçlü kurumsal yapısı ile Century 21 İmza sektörde örnek olmaya ve ülkesine olumlu katkıda bulunmaya devam edecektir. Şirket, deneyimini araştırmacı kimliği ile birleştirerek, kazanmış olduğu bilgi birikimi sayesinde, yapımını üstlendiği işlerde önemli başarılar elde etmiştir. Uzman kadro, üstün donanım ve güçlü finansal yapısıyla, prensipleri dürüstlük ve güvenilirlik olan Century 21 İmza , bu sayede Gayrimenkul sektöründe saygın bir yer elde etmiştir.

        Century21 İmza firma yetkilileri müşterilerimize özel oluşturduğumuz web paketleri arasından özel (yönetim panelli) paketi seçti. Reklam ajansımızın firmalara gereksiz bütçeler çıkmaması adına oluşturduğu paketler arasında bulunan özel paket, web sitenin yönetilebilir olmasıyla birlikte seo (arama motoru optimizasyonu) çalışmalarınada uygun olmaktadır. Firma yöneticileri ile yapılan görüşmeler sonrasında firmanın kurumsalına uygun bir arayüz ajansımızın uzman kadrosu tarafından hazırlandı. Yeni trendlere uygun tasarlanan arayüz firma yetkilileri tarafından beğenilerek webyazılımına geçildi. Hazırlanan web site çalışması mobil uyumlu ve seo'ya (arama motoru optimizasyonu) uygun olarak derlendi.

        Canlı Tasarım Reklam Ajans olarak bizleri tercih eden Century21 İMza'ya teşekkür eder. Başarılarının devamını dileriz.

PAYLAŞ