web tasarım whatsapp iletişim

Bir marka için en iyi strateji...

  • EN İYİ REKLAM AJANSI
  • İSTANBUL REKLAM AJANSI
  • TASARIM DÜNYASI

EN İYİ REKLAM AJANSI

İstanbul'da tasarım dünyasında lider bir reklam ajansı olduğunu biliyor musunuz?


En İyi Reklam Ajansı
        En iyi reklam ajansı denildiğinde ilk akla gelen astronomik rakamlarla çalışan reklam ajanslarıdır. Bu yanlış bir algıdır. İyi reklam ajansı işini iyi yapan, her koşulda markanın değerini arttırmayı planlayan ekiplerden oluşur.

        Büyük reklam ajansları ile çalışan firmalar avantajlı gibi görünse de bu dezavantaja da dönüşebilir. Büyük reklam ajansları kötüdür demek yanlış bir terimdir. Fakat en iyi çalışmalar butik ajanslardan çıktığı bir gerçektir. Butik ajanslar markanın değeri ile birlikte kendi değerini de arttırabileceğinden markaya ya da firmaya kendi firması gözüyle bakmaktadır. Aslında burada dikkat edilmesi gereken en önemli nokta reklam ajansının size ne sunduğu ne sunacağı ve sonucundaki hedeflediği noktadır.

        Kısaca büyük markalar ya da firmaların çalıştığı reklam ajansıları, zaten bir yere gelmiş olan markanın sürekliliğini sağlamak hedefindedir. Demek oluyor ki markanızı, firmanızı ya da hizmetinizi markalaştırmak, marka değerini arttırmak için, büyümeyi hedefleyen, yaptığı işlerle bunu destekleyen reklam ajanslarını tercih etmelisiniz.

Pandemi ve Reklam Ajansları
        Geçtiğimiz 2 yıldır varlığını sürdüren, ne yazık ki sürdürmeye devam eden Covid 19 salgını ile birçok firma kapanmıştır. Bunların içinde her sektörden olduğu gibi reklam ajansları da vardır. Bununla birlikte markasına değer katan %100'den %1000 'e kadar büyüme sağlayan birçok firma ve reklam ajansıda vardır. Teknolojiyi takip eden, dijital dünyaya ayak uyduran her firma şüphesiz ki büyüme ile ödüllendirilmektedir. Canlı Tasarım Reklam Ajansı ‘da bunlarda bir tanesidir. Canlı Tasarım Reklam Ajansı, pandemi ile birlikte dijital platformlardaki etkinliğini arttırarak, müşterilerinin satış ve tanıtım kanallarını dijitale yönlendirmiştir. Özellikle sosyal medya yönetimi, mailing yönetimi ve web site yönetimi gibi konularda uzman olan ekibimiz ile sizlere dijital dünyada söz sahibi yapıyoruz. Kısacası keşke olmasa dediğimiz pandemi ile birlikte bazı reklam ajansıları kapanırken, bazıları da büyümüştür.

En İyi Reklam Ajansının Hedefi
         En iyi reklam ajanslarının önceliği kendi başarısı değildir. Müşterisinin başarıya ulaştırarak buradan kendi başarısı da ortaya çıkmaktadır. En iyi reklam ajansları kendilerini değil, müşteri patronlarını değil, hedef kitleyi mutlu etmeyi planlar. Başarılı bir proje sonrası hedef kitleye istenildiği şekilde ulaşılma başarılırsa, bundan müşteri mutlu olur, reklam ajansı mutlu olur. Dolayısıyla reklam ajanslarının her projesinde en önemli nokta hedef kitledir. Biraz daha açacak olursak, dünyanın en yaratıcı, en iyi web sitesini, en iyi reklam ajansına yaptırdığınızı varsayalım. Bu web sitesinden hiçbir ürün satılmıyorsa, hiçbir hizmet için firma aranmıyorsa yada arama motorlarında çok gerilerde çıkıyorsa bu başarısız bir projedir. Dolayısıyla en iyi proje, hedeflenen kitleye ulaşıp dönüş sağlanan projedir. Canlı Tasarım Reklam Ajansı olarak biz çalışırken odak noktamız hedef kitledir. Doğrusuna inanılan bu yolda da devam edeceğiz.

En İyi Reklam Ajansı
        Günümüzde reklam ajansları kendi içlerinde kategorilere ayrılmıştırlar. Sosyal medya ajansı, web tasarım ajansı, tasarım ajansı, yazılım ajansı şeklinde devam etmektedir. Muhakkak ki bir işte en iyi olmayı hedeflemektedirler. Fakat her işi farklı bir firmaya vermenin de dezavantajları vardır. Kurumsal bir çizgide giden firmayı kurumsallıktan çıkarabilir veya kurumsal olmak isteyen bir firmayı hedeflerinden uzaklaştırabilir. Canlı Tasarım Reklam Ajansı olarak kurulma amaçlarımızdan bir tanesi de budur. Bir reklam ajansı hayal edin en iyisinden... O reklam ajansında kurumsal kimliğiniz, tasarım çalışmalarınız, web siteleriniz, sosyal medya yönetiminiz, dijital medya çalışmalarınız, tabelalarınız gibi tüm çalışmaları oradan çözümlediğinizi düşünün. Bir reklam ajansı ile çalıştığınızda tüm ihtiyaçlarınız için yalnızca bir kişi ile muhatap olursunuz. Zamandan kazanırsınız, en önemlisi de kurumsal çizginizden sapmadan web siteniz, sosyal medyanız ve tüm reklam çözümleriniz aynı firma tarafından yapılacağından bir bütünlük sağlanacaktır.

         Canlı Tasarım Reklam Ajansı olarak sektöre girdiğimiz yıldan bu yana, kurumsal kimlik, grafik tasarım, web tasarım, yazılım hizmetleri, dijital medya, sosyal medya, açık hava reklamları, matbaa işleri, tanıtım filmi, fotoğraf çekimleri gibi tüm reklam ajansı işlerinizi tek çatı altında topladık. Her bir konuda uzman personellerimiz ile en iyi reklam ajansı olmayı hedefledik. Bizimle çalışan müşterilerimizden aldığımız dönüşlere göre de bunu başardık. Başta İstanbul olmak üzere birçok şehirden kazandığımız müşteri portföyümüze sizleri de eklemek isteriz. Hemen arayın firmanız için neler yapabileceğimizi planlayalım.

PAYLAŞ